Ευρυδίκη: πρόσκαιρη βελτίωση, με επιδείνωση από το βράδυ της Τρίτης

Την Τρίτη 14/11 βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως τη Δυτική Ελλάδα και αργότερα περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, ενώ στα νησιά του Αιγαίου, Κρήτη και Δωδεκάνησα δεν αναμένονται φαινόμενα.

Την Τετάρτη 15/11 από τις πρωινές ώρες, τα ισχυρότερα φαινόμενα (βροχές και καταιγίδες) αναμένονται στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα ενώ θα βρέχει και σε πολλές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Στα νησιά του Αιγαίου Κρήτη και Δωδεκάνησα δεν αναμένονται φαινόμενα.

Ο χάρτης στη συνέχεια παρουσιάζει τη θέση του χαμηλού και τις βροχές τις απογευματινές/βραδινές ώρες της της Τρίτης 14/11. 

Το διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής (15-16/11) διαδοχικές διαταραχές οφειλόμενες σε έντονη αστάθεια στην ατμόσφαιρα θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νέα ανακοίνωση.

Αναφορές έντονων φαινομένων μέσω της υπηρεσίας METEONOW είναι πολύ χρήσιμες σε όλους μας, για την παρακολούθηση της εξέλιξης τους. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας με λειτουργικό android από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.meteo.now

και σε λειτουργικο iOS από εδώ: https://itunes.apple.com/us/app/meteo-now/id1158804992?mt=8

 

Κ. Λαγουβάρδος-Α. Καραγιαννίδης

ΕΑΑ – Πεντέλη, Τρίτη 14/11/2017,  Ώρα: 08:30

Καταχωρήσεις αρχείου