Σε 56 σταθμούς οι ριπές ανέμου ξεπέρασαν τα 80 km/h

Στον χάρτη που ακολουθεί δίνονται με κίτρινους κύκλους επιλεγμένοι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr όπου η μέγιστη ριπή ανέμου την Πέμπτη 14/02 ξεπέρασε τα 80 km/h. Συνολικά σε 56 σταθμούς του δικτύου μας καταγράψαμε ριπές που ξεπέρασαν την τιμή αυτή.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ισχυρές βροχές στην Κρήτη και πολύ θυελλώδεις άνεμοι από την «Χιόνη» την Πέμπτη 14/02

Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν την Κρήτη και την Πέμπτη 14/02, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλές πλημύρες, κατολισθήσεις, διακοπές κυκλοφορίας, εγκλωβισμοί, ενώ σε κάποιες περιοχές τα σχολεία έμειναν κλειστά. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής που κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr έως τις 18:00.

Οι θυελλώδεις και πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο και τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά προκάλεσαν επίσης σειρά προβλημάτων, με κυριότερα τις εκδόσεις απαγορευτικών απόπλου από πολλά λιμάνια, τις πτώσεις δέντρων και κολονών και τις διακοπές ηλεκτροδότησης. Δείτε τις 8 ισχυρότερες ριπές ανέμου που κατέγραψαν οι σταθμοί μας στον παρακάτω πίνακα.

Α. Καραγιαννίδης-Κ. Λαγουβάρδος

ΕΑΑ – Πεντέλη, 14 Φεβρουαρίου 2019, 18:30

Καταχωρήσεις αρχείου
Σελίδα άρθρου