rss twitter Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο youtube μας

Σχεδόν 40 βαθμοί στη Ρόδο

Σύμφωνα με το αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Λίνδο η θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες την Κυριακής 24/7/2016 ανέρχεται στους 39.7 βαθμούς Κελσίου
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 2 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

28 πυρκαγιές σε 12 ώρες το Σάββατο

Συνολικά 28 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια του 12ωρου, από τις 6:00 έως τις 18:00, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το Πυροσβεστικό Σώμα κλήθηκε να επέμβει σε 50 αγροτοδασικές και 33 αστικές πυρκαγιές το προηγούμενο 24ωρο.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 2 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Η αύξηση της θερμοκρασίας μειώνει την παραγωγικότητα και κοστίζει...

Η αύξηση της θερμοκρασίας μειώνει την παραγωγικότητα και κοστίζει τρισ. στην παγκόσμια οικονομία

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την παγκόσμια παραγωγικότητα, καθώς η θερμική καταπόνηση σε χώρες χαμηλότερου εισοδήματος έχει ήδη μειώσει τις ημέρες εργασίας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην παγκόσμια οικονομία ως το 2030. Εκτός των άλλων, αυτό σημαίνει ότι οι χώρες που συνεισφέρουν λιγότερο στην υπερθέρμανση του πλανήτη καταλήγουν να επηρεάζονται πιο αρνητικά. Οι ώρες εργασίας των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας έχουν μειωθεί κατά 15% με 20% λόγω της υπερβολικής ζέστης, σύμφωνα με έρευνα του Bloomberg, και το ποσοστό αυτό ενδέχεται να διπλασιαστεί τα επόμενα 30 χρόνια. Η θερμική καταπόνηση καθιστά δυσκολότερη τη διατήρηση της ίδιας έντασης εργασίας από τον εργαζόμενο, μειώνοντας την ταχύτητά του και δημιουργώντας ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση σε βιομηχανίες εντατικής εργασίας. Οι μεγάλες οικονομίες, οι οποίες έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κλιματική αλλαγή, έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσαρμοστούν στη μειωμένη παραγωγικότητα. Για παράδειγμα, τα εργοστάσια μπορούν να επενδύουν σε εναλλακτικές μεθόδους ψύξης των μηχανημάτων τους και οι μεγαλύτερες εταιρείες μπορούν να προσαρμόζουν ευκολότερα τις βάρδιες των εργαζομένων. Ωστόσο, οι χώρες χαμηλότερου εισοδήματος θα βιώσουν ταχύτερα και εντονότερα την αυξανόμενη οικονομική επιβάρυνση, καθώς οι θέσεις εργασίας χαμηλών δεξιοτήτων, χαμηλής αμοιβής και υψηλής έντασης πλήττονται πιο σοβαρά από τη θερμική καταπόνηση. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να επηρεάσει έως και 43 χώρες έως το 2030, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδονησίας και της Μαλαισίας, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Εθνών. Ενδεικτικά, το ΑΕΠ της Κίνας μπορεί να μειωθεί κατά 1% ως το 2030 και της Ινδονησίας κατά 6%.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 2 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Σκέψεις για απαγόρευση των ορυκτών καυσίμων από 14 νησιωτικά κράτ...

Σκέψεις για απαγόρευση των ορυκτών καυσίμων από 14 νησιωτικά κράτη του Ειρηνικού Ωκεανού

Συνασπισμός 14 νησιωτικών κρατών του Ειρηνικού Ωκεανού εξετάζει την πρώτη ολική απαγόρευση ορυκτών καυσίμων στον κόσμο. Το μέτρο αποτελεί μέρος μιας συμφωνίας για το κλίμα που θα πλαισιώσει την ιστορική συνθήκη για το κλίμα του Παρισιού το 2015 και θα αποτελέσει οδηγό για την κάλυψη των διεθνών κλιματικών στόχων. Η προτεινόμενη συμφωνία τέθηκε προς συζήτηση στην ετήσια σύνοδο κορυφής του Φόρουμ για την Ανάπτυξη των Νησιών του Ειρηνικού (PIDF), και προβλέπει την απαγόρευση νέων ανθρακωρυχείων, νέους στόχους για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τον καθορισμό ορίων για την αύξηση της θερμοκρασίας. Οι εθνικοί ηγέτες έχουν μέχρι στιγμής ανταποκριθεί θετικά και η πρόταση αναμένεται να προχωρήσει. Η πρόταση έχει συνταχθεί από μια ομάδα μη κυβερνητικών οργανώσεων που ονομάζεται Δίκτυο Κλιματικής Δράσης Νησιών του Ειρηνικού Ωκεανού (PICAN), και αναμένεται να περάσει από αρκετούς γύρους διαβουλεύσεων προτού παρουσιαστεί εκ νέου στη σύνοδο κορυφής του επόμενου έτους. Η συμφωνία δεν μπορεί να τεθεί σε ισχύ πριν από το 2018. Η ηγεσία των Νήσων Φίτζι ίδρυσε το Φόρουμ για την Ανάπτυξη των Νησιών του Ειρηνικού το 2013, αφήνοντας σκόπιμα εκτός την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι οποίες είναι μέλη του προγενέστερου Φόρουμ των Νήσων του Ειρηνικού. Ο νέος συνασπισμός, που αποτελείται από τα πιο ευάλωτα κράτη στην κλιματική αλλαγή και την άνοδο της στάθμης των ωκεανών, υποστηρίζει θερμά το φιλόδοξο στόχο του περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη στον 1,5 βαθμό Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα και επιδιώκει να απαγορεύσει τη δημιουργία νέων ανθρακωρυχείων, καθώς και να εξασφαλίσει καθολική πρόσβαση στην καθαρή ενέργεια έως το 2030. Η προτεινόμενη συνθήκη θα δημιουργήσει επίσης ένα πλαίσιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ προβλέπει και τη δημιουργία ενός ταμείου για την αποζημίωση των κοινοτήτων που έχουν υποστεί τις σοβαρότερες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν - Αρχείο ειδήσεων

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, πίσω από το ξενοδοχείο Αριστοτέλης, το οποίο δεν απειλείται μέχρι στιγμής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο καναντέρ και δύο ελικόπτερα.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν - Αρχείο ειδήσεων

Διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά στα Λυρά Μονεμβασιάς

Διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση στα Λυρά Μονεμβασιάς, χωρίς ωστόσο να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 40 πυροσβεστες με 15 οχήματα, 11 άτομο πεζοπόρο και 4 πεζετέλ. Λόγω της έκτασης της φωτιάς όμως οι δυνάμεις ενισχύονται με δύο αεροσκάφη, ενα ελικόπτερο, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και πέντε οχήματα ΟΤΑ.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν - Αρχείο ειδήσεων

Μέγιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη 21/7/2016

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη 21/7/2016 καταγράφηκαν στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας (35.1 C), στη Σπάρτη, στη Λάρισα και στο Άργος (34.8 C), στην Κόνιτσα (34.7 C), στη Σίνδο και στον Αρφαρά Μεσσηνίας (34.4 C), στους Άγιους Θεόδωρους Κορινθίας (34.3 C), στην Ωλένη Ηλείας (34.2 C) και στο Λαγκαδά (34 C).
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν - Αρχείο ειδήσεων

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 26°C, 4 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 31°C, 3 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 25°C, 0 μποφόρ ΑΠΝΟΙΑ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΓΟΣ: 28°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΤΑ: 26°C, 1 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΟΛΟΣ: 28°C, 2 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 26°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 28°C, 3 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 29°C, 2 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 26°C, 2 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: 25°C, 1 μποφόρ Α, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 29°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 28°C, 2 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 27°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ: 28°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗ: 25°C, 2 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 27°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΥΘΗΡΑ: 24°C, 1 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΩΣ: 28°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΜΙΑ: 27°C, 2 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ: 29°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΗΜΝΟΣ: 25°C, 3 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 27°C, 1 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ: 26°C, 6 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 27°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ: 26°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ: 26°C, 5 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΤΡΑ: 27°C, 1 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 23°C, 0 μποφόρ ΑΠΝΟΙΑ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ: 22°C, 1 μποφόρ ΝΔ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΣ: 28°C, 3 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΜΟΣ: 30°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 26°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΚΥΡΟΣ: 25°C, 3 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: 24°C, 1 μποφόρ Α, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΦΛΩΡΙΝΑ: 24°C, 1 μποφόρ Α, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ: 27°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΑΝΙΑ: 25°C, 3 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΙΟΣ: 29°C, 5 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • Κολινδρός METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 28 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε 3 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός METEONET
  Συννεφιά με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε 4 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ METEONET
  Αίθριος καιρός, άνεμοι ασθενείς θερμοκρασία 29 βαθμοί.

  Καταχωρήθηκε 4 μέρες πριν
  ΒΟΥΛΑ ΚΑΣΣΑΝΗ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε 5 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • UV map of Greece ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΟΡΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 25-7-2016

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα η ημέρα θα ξεκινήσει με και πολύ καλές καιρικές. Βαθμιαία όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα δώσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Στερεάς, στης Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και πιθανόν της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 22 έως 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 25 έως 36, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 30 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 22 έως 33 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε δυτικούς και τοπικά θα ενισχυθούν πρόσκαιρα σε μέτριους 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επικρατήσει καλός και αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 2 ώρες
ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
31°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Κυριακή 24/07/2016
Ώρα: 21:00
29°
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Χάρτης παραλιών Εργαλεία
ΜΕΘΩΝΗ 17:10 18 μg/m3
ΧΑΝΙΑ 17:15 29 μg/m3
Πατήστε εδώ για να δείτε διαγράμματα συγκέντρωσης σκόνης

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΑΝΩΓΕΙΑ 19°C
ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ 19°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 20°C
ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 21°C
ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 21°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ 31°C
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 31°C
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 31°C
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ 31°C
ΣΑΜΟΣ 30°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 07/2016 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06/2016 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 05/2016
κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 07/2016 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06/2016 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 05/2016
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
2007: 41.7 βαθμοί μέγιστη θερμοκρασία στο Θησείο.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 9 ώρες